24.02.2024 г., 12:03 ч.

Сърцето мълчи 

  Поезия » Любовна
104 0 2

       

   Сърцето мълчи

 

Когато си близко до мен,

светът е безкраен, различен.

Когато навънка е ден

и погледът твой е магичен…

 

Тогава усещам  любов –

такава голяма красива!

В очите ти нежният зов

душата ми пак е открила.

 

Сияние светло гори,

за мене от Бог си изпратен.

От слънчеви нежни лъчи

ликът ти е сякаш изваян.

 

Но само сърцето мълчи,

не може да стигне до тебе

и времето бързо лети,

и тази любов ще отнеме.

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??