12.07.2017 г., 23:44 ч.  

Сърцето пее за любовта си... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
387 1 6

Сърцето пее за любовта си...

 

Сърцето ми иска да разбере...

какво се случва със всички...

объркващи неща тук и там...

по света, в живота, в човека...

 

Но знам, че когато му дойде

времето за всичко има обяснение...

Днес и сега, знам и откривам

достатъчно в теб, песен моя...

 

И нищо друго не ми е нужно...

В нотите и гласа ти е всичко...

Тук и там, по света и в живота...

там е светлината и смисъла...

 

Днес знам, че съм себе си...

Днес, знам, че на воля рисувам...

и откривам съкровено всяка...

една стъпка, в това че...обичам...

 

И всяка една е чувство,

всяка една е луда емоция...

Една пулсираща в мен...

песен, която тихо пее високо...

 

И вече няма на слънцето да

преча с лъчите си да ме огрее...

Няма и да преча на дъжда ти...

да ме прегърне, когато е тъмно...

 

Ти си очите, слуха, сърцето...

и вдъхновението ми, затова...

като птичка, свиреща на пиано

мечтая, небе мое, все да летиш...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Когато освободим себе си от пречките и предразсъдъците и дадем крила на любовта си, в този момент знаем, че вече не бихме могли да се откажем, от това да обичаме, да я обичаме... :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Приятели мили, благодаря ви - трогнахте ме!
    Катя, Вел, Ангел, Ел, Пепи, Гавраил - прегръдки огромни за всички!
    Радвам се, че сте част от моя свят!
    Ел, приятелко прекрасна - липсваш, по често ни навестявай!
    Вел - ...не знам какво да ти кажа...благодаря е малко...
  • Сърце и любов.Едното без друго не може.
    Поздравление!
  • За любовта прегради няма, а сърца обвити в любов, са дълголетни! Поздрави, Лили!
  • Хубав стих посветен на света и теб и любовта!Хареса ми !До нови Лили!
  • Лили, ти не си човек, ти си Любов!!!
  • Хареса ми!Поздравления, Лили!
Предложения
: ??:??