6.12.2007 г., 9:33 ч.

Сърцето ти мълчи... 

  Поезия » Любовна
631 0 2

             Любовта е толкова близо до теб, защо не я докоснеш?

             Тя е в твоето сърце, защо не я усетиш?

              Сърцето ти мълчи, защото обича, а любовтта е няма...

             Доближи се до мен, за да те докосна и ако трябва, нека се загубя в теб.

             Загубен съм в самота и объркан в тази пустиня на живота.

             Повече няма да бягам от теб (любов), нито от себе си, дори ако

             трябва да жертвам всичко свое. НЕКА БЪДЕ ТВОЕ...

            По-добре да съм жертва на любовта, отколкото на себе си...

                                            Какво съм аз без теб?

             Може би самотен полъх на морски бриз или капка вода от океана...

             Има ли значение какво съм аз, след като без теб съм едно нищо?

              ЗА МЕН ТИ СИ ВСИЧКО, ЗАТОВА НЕ МЕ НАПУСКАЙ НИКОГА!

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??