26.02.2020 г., 12:09 ч.

Сърцето знае 

  Поезия » Любовна
652 0 0

Сърцето знае
 

Сърцето знае, то, не пита!
Любов ли търсиш? Тя замина.
В нощта заплака, беззащитна,
отрони обич и сама отмина.

 

Забрави всичките звезди,
които светеха над двама
и гледа пак със тез` очи,
но любовта във тях я няма!

 

Нито шанс. Нито начало.
Никой, не може да я върне.
Заплетена. Не стана цяло,
нито ръце, да я прегърне.

 

В деня приседна, не прощава,
без отговори и без въпроси.
Любов по божи план се дава,
Тя не моли и не проси!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »

25 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??