26 февр. 2020 г., 12:09

Сърцето знае 

  Поэзия » Любовная
655 0 0

Сърцето знае
 

Сърцето знае, то, не пита!
Любов ли търсиш? Тя замина.
В нощта заплака, беззащитна,
отрони обич и сама отмина.

 

Забрави всичките звезди,
които светеха над двама
и гледа пак със тез` очи,
но любовта във тях я няма!

 

Нито шанс. Нито начало.
Никой, не може да я върне.
Заплетена. Не стана цяло,
нито ръце, да я прегърне.

 

В деня приседна, не прощава,
без отговори и без въпроси.
Любов по божи план се дава,
Тя не моли и не проси!

© Елеонора Крушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??