25.04.2009 г., 6:21 ч.

Сърдечно 

  Поезия » Друга
453 0 1

 

 

Сърдечно

 

Когато няма за какво да пишеш,

започваш със звезда.

Падне ли, за росата ще кажеш нещо,

стигаш до гроба така и така.

 

Съдбата не е ли случайна среща -

веднъж и завинаги съд.

Изгубването е нормално нещо,

нали сме на път.

 

Сълзата защо е гореща,

душата се случва - тежи.

Кажете нещо сърдечно,

боли от плювни и псувни.

 

В какво ли не вярваш:

в лъжи;

в истини световни и местни,

в жени на метли.

 

Детството разбира се мина,

остава възрастта.

Дори на думи не става по-лесно,

носи се кръста с тъга.

 

25април2009

софия спи

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??