3.07.2007 г., 8:39 ч.

Със мен се подигра... 

  Поезия
1542 0 0
Минава ден, минават два,
не излизаш ти от моята глава!
Не спирам за теб да мисля,
да мечтая да си до мен сега!

Защо така и не разбра,
защо със мен така се подигра?
Сърцето си аз ти подадох,
а ти подмина ме и го прегази!

:(

© Васко Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??