28.10.2008 г., 11:23 ч.

Със сила ще се черпя 

  Поезия » Друга
1089 0 3

СЪС СИЛА ЩЕ СЕ ЧЕРПЯ

Днес ще си сипя!
Със сила ще се черпя!
Повод нямам.
Поводът съм Aз!
Толкова търпях,
заслужих малко опиат.
Със сладостна омая ще се наградя,
да можех и щастие да си даря.
Горчивия ти вкус добре познавам,
като обида ме гориш.
С гримаса те отпивам,
но знам - ти няма да ме нараниш.
Умората започна да се изпарява.
Ето я и радостта - не закъснява.
За слабите си ти била.
Аз пък силна никога не съм била.
Знам, всичко е фалшиво,
но пък е толкова красиво!

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??