28.11.2011 г., 0:23 ч.

Съседи 1 част 

  Поезия » Хумористична
669 0 0

Тя ме видя и каза -" Здравей",

покани ме в тях, аз казах окей.

Червено вино сипа ми тя,

това се казва жена...

 

После ме целуна, правихме секс,

див, бърз, страхотен секс.

Съседът разбрал, след време ме пита

дали и той  късмета си да не опита.

 

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??