13.06.2024 г., 16:15 ч.

Съседи за пример 

  Поезия » Хумористична
218 4 25

Съседът ми видя ме и ме пита - 

електричеството ми ли пак си крал?

Твоята сметка изглежда толкоз свита

а сякаш аз на 10 климатика съм живял.

 

Репутацията си готов съм смело да заложа,

дори ритници и шамари пак да понесеш, 

колкото и да кълнеш и викаш "леле, Боже",

оправданията ти са просто пълна леш!

 

Не съм такъв човек, съседе, хич не ми отива

понеже ти си слаб, а аз съм здрав като гранит,

вероятно ще ми бъде дълго някак криво,

но парите ми върни или ще бъдеш бит.

© Кух Пън Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буриме »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??