10.01.2008 г., 18:14 ч.

Състояние 

  Поезия
641 0 2

В пясъка търся следите,

в небето ми гледат очите,

морето така силно бушува

и във водата сърцето ми плува.

Търся те с поглед студен,

търся те - да си отново до мен.

Усмихвам се тайно,

през сълзи... Липсваш ми.

 

© Алина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??