19.10.2007 г., 10:03 ч.

съТворение... 

  Поезия
652 0 10
***
Чух
как онзи Хаос
запърха с крилете си...
Освирепяла Земя
сви седмоъгълен храм
в гнездото на Космоса...
Разчупи водата на четири
и спъна Слънцето си
в сянката
... нима оживя...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??