19 окт. 2007 г., 10:03

съТворение... 

  Поэзия
631 0 10
***
Чух
как онзи Хаос
запърха с крилете си...
Освирепяла Земя
сви седмоъгълен храм
в гнездото на Космоса...
Разчупи водата на четири
и спъна Слънцето си
в сянката
... нима оживя...

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??