Когато на духа отнеха му очите ,
за да не вижда,
когато на духа, отнеха му ушите,
да не чува
Когато на духа, отнеха му сърцето,
да не чувства,
когато най накрая му отнеха мисълта,
и хвърлиха го на земята без душа,
Когато всякаква хармония в природата
се наруши,
настъпи сътворението
и той, човекът, се роди,
творението божи най велико.
© Дарина Станчева Всички права запазени
се появява зловещото творени ,което сее смърт и жестокост .