9.01.2013 г., 21:12 ч.

Сюрприз 

  Поезия » Хумористична
544 0 7

(из цикъла "Вицове в рими")

 

Една жена от Младост до Требич

прибира се с такси. След полунощ е.

Когато стигат, казва: “Слушай, пич,

мангизи нямам! Ако искаш, още

 

сега, веднага мога натурално

да ти платя!” и вдига си полата.

Шофьорът изненадващо скандално

обаче реагира. “От колата 

 

ти няма да си тръгнеш, докогато

тук двайсет кинта не платиш веднага!”

Тогава точно, вън покрай колата

минава мъж. Шофьорът му предлага:

 

“Хей, господине, ако искаш тука,

за двайсет кинта готина мадама

навит ли си веднага да изчукаш?”

Човекът се навива. Тъкмо двама

 

започват да се клатят, ето спира

патрулка до колата. Полицай

фенерчето в очите им навира;

“Какво тук става? Документи дай!”

 

“Миии... аз... такова... с моята съпруга

се любя тука... “ смотолевил онзи.

“Съпруга ли? Пък аз реших, че с друга...

със проститутка тука сте на поза!”

 

“И аз така си мислех, докогато

с фенерчето не светна – промълви

мъжът в таксито – Мислех, че жената

е проститутка... само че, уви!”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??