21.10.2008 г., 21:19 ч.

Съвет/Девиз 

  Поезия » Философска
545 0 0
 

1. Обичай живота, какъвто си е!

Живей го така, както можеш!

Прави това, което за теб е добре!

И мечтай за това, което не можеш.

 

2. Недей да се пазиш за бъдните дни!

Недей да спестяваш за утре!

Танцувай, докато сърце ти дари

и  пий, до когато не можеш.

 

3. Недей се лишава от земни вреди -

нищо човешко да не ти е чуждо!

Живей си живота и щастлив бъди

напук на тези, които не могат.

 

4. Животът е кратък, това разбери!

Животът е кратък, човече!

Затова от живота недей се коси,

а  вземай, колкото можеш.

 

5. Нямаш нужда от хорско „мерси"!

Нямаш нужда от чуждото мнение!

Този съвет ти от мен запомни

и недей изпадай в заблуждение.

 

6. Обичай живота, какъвто си е!

Живей го така, както можеш!

Прави това, което за теб е добре!

И мечтай за това, което не можеш.

© Нуши Бюлбюлян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??