25.11.2008 г., 8:57 ч.

Съвет за век 

  Поезия » Философска
514 0 1

Съвет за век

 

 

Не търси в другия вината,

а първо трезво помисли,

дали не е в теб бедата -

сърце си честно разтвори.

 

Поспри се... дай си сметка,

за трудния живот преди.

Открий разумно своята грешка

и смело пак напред върви.

 

Намериш ли приятел верен,

с него всичко сподели.

В живота всичко по е лесно,

щом вeрно рамо имаш ти.

© Гергана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??