10.01.2017 г., 7:44 ч.

Съвременна изповед 

  Поезия » Любовна
757 1 0

бърз кадър, 

на очи 

и сърца

на безброй думи

и различни тела

 

ако трябваше да бъдеш, 

щеше ли? 

ако огънят не спре да гори

и океаните 

никога не пресъхнат,

да обичаш

можеш ли? 

 

рутина,

изгнили сме 

до безкрай. 

 

 

© Just Danny Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??