Jan 10, 2017, 7:44 AM

Съвременна изповед 

  Poetry » Love
952 1 0

бърз кадър, 

на очи 

и сърца

на безброй думи

и различни тела

 

ако трябваше да бъдеш, 

щеше ли? 

ако огънят не спре да гори

и океаните 

никога не пресъхнат,

да обичаш

можеш ли? 

 

рутина,

изгнили сме 

до безкрай. 

 

 

© Just Danny All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??