7.06.2008 г., 16:53 ч.

Съвремие 

  Поезия » Любовна
539 0 6
* * *

Моят път и Твоят

днеска

се пресичат...

Ще спрем

да си починем там...

Ще си побъбрим...

Малко ще се пообичаме...

и после...

После всеки

ще си тръгне САМ!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??