Jun 7, 2008, 4:53 PM

Съвремие 

  Poetry » Love
537 0 6
* * *

Моят път и Твоят

днеска

се пресичат...

Ще спрем

да си починем там...

Ще си побъбрим...

Малко ще се пообичаме...

и после...

После всеки

ще си тръгне САМ!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??