21.01.2011 г., 12:33 ч.

Съвсем платонично 

  Поезия » Оди и поеми
695 0 0

С риск дори да не е романтично,
знам, че имаш си нещо наум.
В теб съм влюбен съвсем платонично,
като в снимка от фотоалбум.

Възхищавам се, да, но прилично,
като скромен поет и естет,
и рисувам съвсем платонично
твоя гол натурален портрет.

Ти си прелестна! Всъщност отлично
се познавам – до толкоз поне,
за да знам, че съвсем платонично
зяпам в твоите гърди, колене...

Не ме гледай така иронично.
Просто аз съм съвсем убеден,
че веднага, макар платонично,
трябва ти да си легнеш със мен!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??