9.05.2017 г., 20:17 ч.

Съвършеното общество 

  Поезия
276 0 0

съвършеното

общество - на ЛЮБОВТА

ще е тържество

 

...........................................

 

Съвършеното

общество - на ТЕБ, ЛЮБОВ,

ще е тържество!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??