15.02.2011 г., 19:14 ч.

Създаден 

  Поезия » Друга
469 0 0

О, аз бях изкован от стомана,

но вече зная, създаден бях,
душата моя да превърнеш в прах,
животът ми ти да разрушиш...

И знам, създаден съм
да страдам - да бъда разрушен...
Може би утре или вдругиден...

© Илия Кузев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??