15 февр. 2011 г., 19:14

Създаден 

  Поэзия » Другая
470 0 0

О, аз бях изкован от стомана,

но вече зная, създаден бях,
душата моя да превърнеш в прах,
животът ми ти да разрушиш...

И знам, създаден съм
да страдам - да бъда разрушен...
Може би утре или вдругиден...

© Илия Кузев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??