1.09.2013 г., 16:02 ч.  

Създай ме 

  Поезия » Любовна
461 0 1

Нарисувай ме в нежно творение,

нарисувай цветно моя глас.

Направи ме твое цветно сътворение

и цветовете ти над мен да имат власт.

 

Съчини ме в твое стихотворение,

изпиши със думи кожата ми цяла.

Следвай всяко твое вдъхновение

и пиши ме - не ме оставяй бяла.

 

Изсвири ме във мелодия любовна

изпълни със ноти моето сърце.

Да звуча във нощ дъждовна,

да бъда петолиние изписано от твоите ръце.

© Искра Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??