Sep 1, 2013, 4:02 PM  

Създай ме 

  Poetry » Love
462 0 1

Нарисувай ме в нежно творение,

нарисувай цветно моя глас.

Направи ме твое цветно сътворение

и цветовете ти над мен да имат власт.

 

Съчини ме в твое стихотворение,

изпиши със думи кожата ми цяла.

Следвай всяко твое вдъхновение

и пиши ме - не ме оставяй бяла.

 

Изсвири ме във мелодия любовна

изпълни със ноти моето сърце.

Да звуча във нощ дъждовна,

да бъда петолиние изписано от твоите ръце.

© Искра Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??