4.11.2008 г., 19:25 ч.

Създай ме отново 

  Поезия » Любовна
700 0 0
Създай ме отново - силна и неразрушима,
такава, както бях преди.
Скрий дълбоко раната незаличима,
спаси ме от кошмара в моите дни.
Как искам нощта да не свършва,
в тъмнината да скрия сълзите.
Самотата в нищо ме превръща,
отминал спомен са вече мечтите.
И надеждата изчезна за миг,
примамена от демоните на страха.
Писък от отчаян вик,
прорязва частите от моята душа.
Събирам последното цяло -
сърцето все още не спряло.
Единствено то ми остана сега...
Аз чакам да ме създадеш, но по-добра.
Така ще съм твое творение
и всяка грешка - твоя вина.
И знай, не искам съжаление,
а нова и безчувствена душа.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??