Изчезвам.
Сутринта е вече сляпа.
Нямам очила.
Намирам се на тъмно.
Сляп и покорен съм.
Бунт!
Нека да е срещу мен.
Аз се бунтувам срещу себе си.
Вярвам си, нали?
Днес е просто минало.
Нека така го кажа.
© Павел Ваклинов Всички права запазени