СЪЗВЕЗДИЕ "Любов"
Ще се роди съзвездие "Любов"
от кладата на летните безумства.
Ще се роди съзвездие,
ще лумне пламък
и ще възвести чудото на Рождеството.
Осъдихме се като еретици
на нежната ти клада да горим.
Безмилостни са твоите звезди.
Сълзи и рани няма да броим.
© Кети Рашева Всички права запазени