9.04.2020 г., 21:40 ч.  

Табела с надпис “ Сбогом “ 

  Поезия
496 5 18

Коприва си засял. От сорт- болезнен

И парещо, до болка, ме докосваш

В мрака на връхлитащата есен, 

Студът си вкопчил, с нокти, във живота. 

И не че не желая да те няма. 

Напротив. Даже истински те мразя

Но тръгна ли напред, потъвам в яма

И липсата ,по вените ми,  лази. 

А може би, очите ми са слепи

Че виждайки, боли ме твърде много

 Там, вляво , на последната пътека..

Табелата е с грозен надпис:

                                             "Сбогом"

 

Благодаря, Наде:)

© Деница Гарелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??