19.02.2005 г., 17:55 ч.

ТАЙНА 

  Поезия
1444 0 4

Когато не намирам думи да ти кажа
и от това така боли
се чудя как да ти покажа,
че от любов са моите сълзи.

Дори без думи знай
обичам тебе. Разбери
искам с теб да съм до край
и само ти си в моите мечти.

Недей да търсиш другаде любов,
недей да караш да боли,
а слушай моя послеслов
любов се крие в моите сълзи

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??