8.04.2010 г., 14:32 ч.

Тайна 

  Поезия » Еротична
1072 0 4

Тайна

 

Две ръце и сълзи,

и тръпка... и ти си там.

Сърцето ми спира,

докосваш ме

и те докосвам,

в най-тънките ти струни

се допирам.

Устните ми устните ти спират,

за глътка въздух преди края

на това очакване голямо.

Ръцете ми в ръцете ти

се сплитат

и не знаят как да спрат.

Страст, две празни чаши,

загасени лампи

и невидими усмивки

във нощта

по-силно от Луната светят.

Метал, колан... обувки,

желание за нещо голо,

нещо тайно, само мое...

целувки... трепет... настояване... Да!

Легло от рози,

но без тръни

и мека длан върху лицето ми,

и огън във гърдите пламнал.

Няма думи, няма срички,

дъха ми в твоя се усеща.

Ти искаш аз ти давам

и моля се да не приключва.

...

Сутрешният лъч огрява

само нашите контури.

Какво се беше случило

не помниш, а искаш...

настоятелно отново.

И пак две ръце

във моите се сплитат,

и пак дъха ми спира бавно... бавно,

че всичко хубаво си има края...

не искам да те губя...

Само ти си...

(На С.В. от С.)

 

 

 

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??