2.06.2015 г., 21:30 ч.

Тайна 

  Поезия » Любовна
408 0 2

          

                   ТАЙНА
 
Огледало, покрито с тъмен воал –
любовта ми се скри от света.
Затова не усещам и капчица жал
за изминали скучни лета!
 
Преминават години и с празно сърце
аз живея – на всичко напук!
И, незнайно кога, как или откъде –
ще замина внезапно оттук!
 
Ще остане след мен - на стената покрит,
натежал от очакване, сляп,
в огледалото – образ, завинаги скрит ...
                                            

 

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??