18.01.2018 г., 10:20 ч.

Тайна 

  Поезия » Хумористична
343 0 3

Тайна

 

Стара баба на мегдана 
клюката от нейде хвана,
че във Долна махала
малка, хубава мома
с момък млад се запознала
и менчето си разляла
със чешмяната вода.
Но това не е беда!
Китката и той каширал
и набързо я туширал
зад чешмата във шумака.
вдигнал и и двата крака,
Момъкът, напет ерген
бил изцяло заслепен
от красивата мома!
Любили се цяла нощ!
Милият, без капка мощ
вече чак на сутринта
я изпратил до дома!
Минало почти година.
Той отдавна бил в чужбина,
Тя, горката, със телето
цял ден скитала в полето
и докато го пасяла
често, често си ревала
и си спомняла нощта
и разлятата вода!
След горещите целувки,
ласки нежни и милувки
тя сега е сам сама!
Не, това не е шега!
Бе прегръдката им страстна,
но коремът и нарасна!
Притеснено е момето!
Вече е на път детето,
А момчето е далече
и не се обажда вече!
Май за нея е забравил,
вече я е изоставил
тя да си троши главата
и да си плати цената
за една любов случайна
дето вече не е тайна!

 

17.01 2

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??