От първия ден, в който те видях
ме жегна странно чувство - веднага разбрах.
Има нещо по-специално в твоите очи, в нежния ти поглед,
скрит от другите души.
Много сърцето ти е преживяло,
но щастие то още не е познало.
Позволи ми топло да те погаля,
да прогоня тъгата и в сърцето ти огън да запаля.
Знам, че няма да признаеш любовта,
защото лудост и за двамата ще бъде тя.
Нека не признаваме за нея, скрита да витае от чуждите очи
Нека тайно да гори,
да гори,
докато някой ден не ни изпепели.