4.06.2023 г., 21:25 ч.

Тайна 

  Поезия
161 1 0

Пролетта прелитна като птиче

над селца и планини...

родена с първото кокиче

днес липов цвят ни нарои.

 

В очакване на знойно лято

мечтания навред звънтят.

Сред златни ниви, пребогато

синчец до макове растат.

 

А някъде в простора светъл

огрян с неземна красота

човешки взорът е загледан

с едничка тайна: "Свобода!"

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??