24.11.2010 г., 18:01 ч.

Тайният ключ 

  Поезия » Философска
819 0 11

       Приятели, вярвам, че всеки по свой начин се стреми към щастието!!!

Пожелавам от сърце на всеки да открие Тайния ключ

                                                                                   за Вселенската съкровищница!!!

 

 

 

По пътеки безкрайни вървя и се връщам

и страници много чета и отгръщам!

Душата ми търси света да открие,

Светлината където просторите мие!

 

От тях научавам Вселенските тайни -

как идва към нас по пътеки незнайни

Доброто, което със Вяра привличаме!

Но трябва и ние света да обичаме!

 

Ние също да даваме туй, което поискаме!

На приятел във нужда ръката да стискаме!

Ако бъдем към другите търпеливи, добри

непременно Ключът ще открием сами!!!

 

 

      Успех, приятели!!!

 

 

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??