30.01.2011 г., 20:04 ч.

Тайно влюбени 

  Поезия » Любовна
1225 0 4

Крадем си тайно погледи

един от друг и зад ъгъла

се крием и зад пердето...

Но влюбено се гледаме

щом засечем се...

 

Крадем си тайно погледи

скрити от останалите двойки

но пак успяваме и намираме

общ език което води ни

до любовта

 

Да това сме ти и аз

двойка която крият се но

пак успяват да покажат

един на друг -

чувствата си...

 

Ученици бяхме

и сега пораснахме

но пак крадем си погледи

и някой ден ще успеем

да бъдем заедно

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??