4.06.2008 г., 22:20 ч.

Тайнствена нощ 

  Поезия » Любовна
588 0 2
Тайнствена нощ

С ухание на липов цвят богата,
нощта пристига, прегръща я луната.
Със звездни нишки небето е обвила,
влюбени сърца е някъде дълбоко скрила.

Топли устни нежно се докосват,
с тихи думи, може би, се омагьосват.
Сливат се душите в тайнството на мрака,
любовта на лунен лъч ги чака.

© Вероника Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??