19.12.2006 г., 1:45 ч.

Тайнство 

  Поезия
678 0 13

 

 

Не ми е нужно много…

топлите ти ръце…

обвиващи ме в сигурност,

лицето ти до моето…

близо… още по-близо…

на един дъх разстояние…

устните ти,

заровени в косите ми,

прошепващи признание…

което  само аз ще знам

и никой друг…

 

18.12.2006

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??