Не ми е нужно много…
топлите ти ръце…
обвиващи ме в сигурност,
лицето ти до моето…
близо… още по-близо…
на един дъх разстояние…
устните ти,
заровени в косите ми,
прошепващи признание…
което само аз ще знам
и никой друг…
18.12.2006
© Дидислава Todos los derechos reservados
Хубаво е!!! Поздрав!