Dec 19, 2006, 1:45 AM

Тайнство 

  Poetry
675 0 13

 

 

Не ми е нужно много…

топлите ти ръце…

обвиващи ме в сигурност,

лицето ти до моето…

близо… още по-близо…

на един дъх разстояние…

устните ти,

заровени в косите ми,

прошепващи признание…

което  само аз ще знам

и никой друг…

 

18.12.2006

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??