26.10.2007 г., 8:28 ч.

Така боли 

  Поезия
607 0 8

                 Така боли

 

Привлече ме – фатално, безусловно,

а малка бях, на ръст и на години.

За мене всичко бе  така греховно...

и бурята от чувства подлуди ме. 


Превърнах се във нощна пеперуда

отчаяна, крещяща: „Светлина!”,

изпаднала в божествена заблуда

за чувствата  във светлата тъма.

 

Стремях се с всеки удар на сърцето си

да разруша преградните стени,

сковали в маска даже и лицето ти ...

Успях ли?

                  Не успях!!!

                                      Така боли...

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??