23.06.2011 г., 16:17 ч.

Така избра... 

  Поезия » Любовна
652 0 0

                                       ... защо треперят пръстите, когато

                                            ти сам избра -
                                            без мен (не ме попита, не поиска моята оставка)
                                            вратата търсеше... и тръгна ей така...
                                       ... прегръщаше със лекота момичета
                                            (различни и без имена дори),
                                             завеждаше ги даже вкъщи
                                             (но после сам заспиваше, нали...)
                                       ... сега не питай мен
                                             защо треперят пръстите, когато...
                                             ти сам избра.
                                             разписах всички сметки, документи, ултиматуми...
                                       без теб?
                                       Оправям се, благодаря...

 

 


© Елени Алексиду Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??