12.12.2015 г., 13:35 ч.

Така живеят силните 

  Поезия » Бели стихове
442 1 0

И накрая боли.

Боли, когато те разочароват.

Защото си се надявал толкова дълго.

И накрая - нищо.

Оставаш празен.

Не вярваш.

И не се доверяваш.

Плачеш всяка нощ.

Но на сутринта си друг.

Усмихнат, весел и забавен.

Така се прави.

Така живеят силните.

Никога не показват колко ги боли.

И колко са разочаровани.

Продължават напред,

водят битки.

И вече могат да постигнат всичко.

Могат да победят всеки.

Просто с една УСМИВКА!

© Надежда Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??