7.07.2013 г., 18:53 ч.

Така като ме гледаш, мамо 

  Поезия
646 0 7

Така като ме гледаш, мамо,

по нещо в мене всеки път умира.

Да можех да ти върна дните само,

в които своята загриженост си свила.

Така, както се усмихваш, мамо,

сякаш всичко в теб до задух плаче.

А ти отново ми подаваш  рамо -

на малкото пораснало момиче.

Аз ще тръгна утре сутрин рано

и сигурна съм - ще ме разбереш.

Само не със този поглед, мамо -

усмихващ се, загрижен и мълчащ.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??