18.11.2018 г., 9:40 ч.

Така ме обичай 

  Поезия » Любовна
291 0 2

Не ме обичай толкова страстно,
превръщам се в пепел, когато гори.
Сърцето те иска, но някак... на тясно,
не може да топли и само дими.

Не ме обичай толкова лудо,
душата ми чака спокойна прегръдка.
Всяка минута, а не като чудо,
от теб да отпивам глътка по глътка.

Стопляй ме, както топли камина,
с пламъци кротки, дари ме с уют.
Има ли топло, не ще си замина,
силният огън прилича на студ.

Явор Перфанов
17.11.2018
Г. Оряховица

:)

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

 

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??