16.10.2005 г., 20:17 ч.

Така ми се живее 

  Поезия
880 0 0
Така ми се живее,
да гледам синьото море
с вълните как брега целува,
а аз заровила нозе
във пясъка горещ,
с вятъра да си шептя,
косите ми да разпилява.
Гларуси и чайки
край мене да кръжат.

Така ми се живее,
ти да си до мен
да ме изпиваш с поглед,
да мълчиш
и от желания смутен
в целувки да ме потопиш,
самотата да стопиш.
Така ми се живее.

© Марина Марини Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??