Отново пристигаш като хала,
с протегнати за ласки две ръце
и от искрите палиш пак пожари,
от сън разбуждаш моето сърце.
Заслушана във стъпките ти нощни,
готова съм отново да те приютя.
Грях жадуван ме разкъсва,
жадна съм, изпепелява ме страстта.
Набъбнало е пищното ми тяло,
устните ми сочни са, горят.
Не казвай нищо, опожари ме цялата -
така обичам да ухая на теб.
© Здравка Бонева Всички права запазени